KURSET HAR NOEN FÅ LEDIGE PLASSER IGJEN!

Bli med på norskkurs for å forbedre dine norskkunnskaper! Enten du er på nivå A2 eller B1 og har lavere utdanning, har vi nå norskkurs som passer for deg. Norskkurs tilbys sammen med NoTe - Norwegian Teaching som er språkskolen til norsklærer Karense. Det er ikke Karense selv som holder kursene, men lærere fra språkskolen hun leder.

Kurset er for de som ikke har høyskole- eller universitetsutdanning, men som behersker lesing og skriving godt. Kurset er kun åpent for de med grunnskole og VGS.

På tirsdager og torsdager fra kl. 10.00 til 13.30, fra 18. april til 20. juni, arrangeres det norskkurs på nivå B1. Mens norskkurs på nivå A2 holdes på onsdager og fredager på samme tid, fra 19. april til 21. juni.

Dette populære kurset er kun for medlemmer av LIN. Bli medlem ved å følge lenken her. 

Tiltaket er støttet av midler fra HK-dir.

Meld deg på i dag! Skriv ditt utdanningsnivå i kommentarfeltet under. Del også om du har tatt norskprøver, og eventuelt hvilket språknivå du tror du er på. Noter også om du er i jobb eller ikke.

Registrer deg

Noen av kursene har ventelister, som betyr at kurset er fullt eller at det ikke har startet enda. Du blir satt på venteliste til vi har et tilbud til deg. Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert informasjon om når kurs og aktiviteter starter.