Behandlingsansvarlig

LIN.org ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for innhenting og behandling av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av linorg.no.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder; e-postadresse ved utsending av nyhetsbrev. Vi lagrer i tillegg adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Formålet med behandlingen er å samle informasjon om sidene du besøker for å kunne gi deg et bedre tilbud.

Vi benytter adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og personalisert innhold som er tilpasset hver enkelt bruker.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Du er i utgangspunktet anonym hos oss, men vi lagrer din e-postadresse dersom du gir den til oss ved å f.eks melde deg på vårt nyhetsbrev.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her. 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

post@linorg.no
Adresse 1, 0000 Oslo

Fyll ut skjemaet under, så svarer vi deg så fort vi kan.