LIN tilbyr spennende aktiviteter og råd og veiledning. Meld deg på i dag og å få et nytt nettverk av venner og bekjente i Norge!

AKTIVITETER OG TILBUD

 

YOGA

LIN tilbyr gratis nybegynnertrening i yoga. Vi beveger oss i et rolig jevnt tempo fra det grunnleggende mot det litt mer utfordrende. 

Yogakurset er åpent for alle. Våre yogaøvelser passer alle kvinner uavhengig av alder og fysisk form. Vi får en innføring i det mest grunnleggende i yoga og arbeider med ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, konsentrasjonsteknikk og avspenning.

Yoga foregår på LINs lokaler hver onsdag og torsdag kl. 08:45-09:45.

 

Du trenger ikke å melde deg på. Vi har utstyr, men du må huske å ha med deg et håndklær.

 

SVØMMEKURS

Svømmekurs for innvandrerkvinner

Er du over 16 år og vil lære å svømme, eller ønsker du å bygge videre på dine nybegynnerkunnskaper?


Meld deg på nå! På grunn av begrenset plasser, er det førstemann til mølla som gjelder.

Hvor: På Møllergata skole (Møllergata 49, 0179 Oslo)
Når: Fra 29.01 januar- 17. desember, en gang i uka på tirsdag kveld (opphold i perioden 01. juni-31. august samt ingen kurs i offentlige høytidsdager og skoleferier)

 


Pris: 2500 for hele kurset

Påmeldingsfrist: 13.01.2019

 

MØTEPLASS

Vi tilbyr en møteplass med ukentlige treff. Møteplassen til LIN er et lavterskeltibud og drop-in for alle som ønsker det. Aktivitetene varierer ukentlig. På møteplassen vår tilbyr vi blant annet:

- Strikketreff

- Sykurs

- Språkkafe

- Nettverkstreff

- Kreativt verksted

 

RÅDGIVNING OG TERAPI

Juridisk rådgivning:

I samarbeid med Insolidum Advokatfirma tilbyr LIN gratis juridisk rådgivning den siste onsdagen i måneden. For påmelding ta kontakt: eduvig@linorg.no

Veiledning og rådgivning:

Trenger du hjelp med søknad/CV/jobbsøking, NAV-saker eller noe annet? LIN tilbyr gratis veiledning og rådgivning hver mandag kl. 10:00-12:00. For påmelding: eduvig@linorg.no

Samtaleterapi:

Ønsker du noen å snakke med? I samarbeid med Vikvize tilbyr LIN gratis psykologisk rådgivning og samtaleterapi annenhver uke på LIN. Time må bestilles på forhånd: eduvig@linorg.no

Psykologisk rådgivning dreier seg om normale krisesituasjoner hvor det oppstår problemer som man trenger hjelp med for å omstrukturere og løse. Rådgivningen gis i form av kortvarige psykologiske støttesamtaler uten dyptgående psykoterapi.

Øyeblikkelig bistand:

TRENGER  DU HJELP NÅ?

Kontakt oss når som helst for noen å prate med: 40 20 99 71

Kontakt oss:

21646463

post@linorg.no

Besøk oss:​

Møllergata 37, 0179 Oslo

© Copyright LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk 2020