LIN tilbyr spennende aktiviteter og råd og veiledning. Meld deg på i dag og å få et nytt nettverk av venner og bekjente i Norge!

AKTIVITETER OG TILBUD

KURS I FRILUFTSLIV

Med Den norske turistforeningen og LIN kan du bli med på kurs for å lære om friluftsliv. Deltakerne blir kjent med hvordan du kan bruke naturen i Oslo. For eksempel hvor du kan gå tur og hvordan du lager mat i naturen. Kurset er et nybegynnerkurs og er åpent for alle. Det vil si at du ikke trenger og ha erfaring med friluftsliv og natur fra før av. 

Sted: Ulsrudvann eller Isdammen i Oslo.

Tid: 4., 6. og 11. mai 2021 fra klokken 18-21.

Dette er et supert tilbud for deg som vil finne på ting å gjøre ute med familie, barn og venner under koronapandemien, og lære om naturen. 

Trykk på knappen under hvis du er interessert. 

IMG_1037.jpg

RÅDGIVNING OG TERAPI

Gratis rettshjelp

I samarbeid med Insolidum Advokatfirma tilbyr LIN gratis juridisk rådgivning den siste onsdagen i måneden. For påmelding send e-post til agnethe@linorg.no.

Har du opplevd rasisme eller diskriminering og trenger hjelp?

LIN samarbeider med DiMe (Diskrimineringshjelpen og Meglingsbenken). DiMe er et lavterskel rettshjelptiltak som tilbyr juridisk rådgivning og megling til alle Oslo-borgere som opplever seg utsatt for rasisme og diskriminering. 

 

Rettshjelptiltaket drives av Norsk Folkehjelp, Antirasistisk Senter, Skeiv Verden og Norges Handikapforbund i samarbeid.
 

Ønsker du hjelp, send en e-post til agnethe@linorg.no eller ring oss. 

Karriereveiledning

Trenger du hjelp med søknad/CV/jobbsøking? Første onsdag hver måned tilbyr vi gratis karriereveiledning med JobbX. For påmelding send e-post til agnethe@linorg.no eller ring oss. 

Støttesamtaler

Ønsker du noen å snakke med? Viktoriia er psykologfaglig rådgiver og har lang erfaring med ulike kulturer. Hun prater om alt fra bekymringer knyttet til familie, jobb og utfordringer med å bosette seg i et nytt land. Hun snakker både norsk, engelsk, russisk og ukrainsk.

 

Hun er tilgjengelig for samtaler onsdager og fredager, helt gratis.

  • Send henne en mail på vikvize@linorg.no

  • Ring på 973 27 807

  • Møt opp hos LIN i Møllergata 37

Psykologisk rådgivning dreier seg om normale krisesituasjoner hvor det oppstår problemer som man trenger hjelp med for å løse. Rådgivningen gis i form av kortvarige psykologiske støttesamtaler uten dyptgående psykoterapi.

Hjelp med Nav

Har du spørsmål om Nav og dine rettigheter? Har du fått brev fra Nav og lurer på hva det betyr? Hjelp med Nav svarer på dine spørsmål. Dette kan for eksempel handle om saksbehandling, tiltak, tilrettelegging eller rettigheter. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg. 

TRENGER  DU HJELP NÅ?

Kontakt oss når som helst for noen å prate med: 40 20 99 71

DIGITAL SPRÅKCAFÉ

LIN starter opp digital språkcafé! Perfekt for deg som ønsker norsktrening i et uformelt miljø. Her snakker vi om nyheter og kultur, spiller spill og andre morsomme aktiviteter. Siden aktiviteten foregår digitalt må du ha noe dataferdigheter. Trykk på knappen under og fyll inn skjemaet, så blir du satt opp på venteliste. 

 

KORONA-HJELP

LIN tilbyr kompetent bistand til deg som ønsker veiledning og råd. Korona-viruset har gjort oss ekstra sårbare. Det kan være spesielt vanskelig for mange med minoritetsbakgrunn å forstå informasjon, tiltak og anbefalinger relatert til korona-viruset.​

 

Vi har variert bakgrunn og erfaring, og tilbyr vår kompetanse og hjelp til deg. Gjennom samarbeidspartnere finner vi frem til den hjelpen du trenger.

I 2021 driver LIN foredragsvirksomhet om koronainformasjon rettet mot innvandrere. Målet er å spre informasjon om tiltak og spesielt om vaksinasjon. I tillegg informerer vi om hjelpetilbud vi vet mange har bruk for.  

Ønsker du å bestille et foredrag? Send e-post til agnethe@linorg.no.​

Vi har taushetsplikt, og du kan ringe oss anonymt. ​

Tiltaket har blitt støttet med midler fra IMDi.

forside ny.jpg
 

SVØMMEKURS

Svømmekurs for innvandrerkvinner

Er du over 16 år og vil lære å svømme, eller ønsker du å bygge videre på dine nybegynnerkunnskaper?


Meld deg på nå!

LINS SVØMMEKURS ER UTSATT PÅ UBESTEMT TID PÅ GRUNN AV KORONA SITUASJONEN

MØTEPLASS

 

NB! INGEN ÅPNE MØTEPLASSER PÅ GRUNN AV KORONAPANDEMIEN

Møteplasser ved LIN er et lavterskeltibud og drop-in for alle som ønsker det. Aktivitetene varierer ukentlig. På møteplassen vår tilbyr vi blant annet:

- Strikketreff

- Sykurs

- Språkkafe

- Nettverkstreff

- Kreativt verksted

 

Kontakt oss:

21646463

post@linorg.no

Besøk oss:​

Møllergata 37, 0179 Oslo

© Copyright LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk 2020