Ønsker du å hjelpe andre? Da passer du til å bli brobygger hos LIN. Lær om norsk samfunn, få nye ferdigheter og et større nettverk! Du får også muligheten til å hjelpe andre i ditt lokalsamfunn.

Vi ser nå etter nye brobyggere! Påmeldingsfrist 29.03.23.

Vi tilbyr Brobyggerkurset både på norsk og på engelsk. Kurset vil holdes på norsk på tirsdager kl 12.30 - 15.00 fra 11.april til 20.juni. Kurset på engelsk vil være på onsdager kl 12.30 - 15.00 fra 12.april til 21.juni. Ved registrering, vennligst skriv hvilket språk du ønsker.

Gjennom brobygger-kurset øker du din kjennskap til norsk samfunn og arbeidsliv, får nye venner og hjelper andre. Du lærer blant annet om arbeid, jobbsøking, frivillighet, helse, barnehage, økonomi, NAV, rasisme, vold i nære relasjoner, rettigheter og selvhjelp samtidig som du lærer norsk. Etter fullført kurs får du diplom og tittelen "brobygger". Da har du styrket dine evner og er kan spre kunnskap og hjelpe andre i ditt nettverk.

Registrer deg

Noen av kursene har ventelister, som betyr at kurset er fullt eller at det ikke har startet enda. Du blir satt på venteliste til vi har et tilbud til deg. Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert informasjon om når kurs og aktiviteter starter.