TILBAKEMELDINGER

Jamila Zia

LIN har et variert tilbud som dekker de nødvendige behovene som oppstår når man er i Norge. Jeg syntes det er svært informativt og lærerikt samtidig som man har rom for spørsmål og diskusjon. Man blir møtt med trygghet og varme som gjør det ekstra spesielt i disse tider.

Eunesse Manalo​

Tilbudene til LIN er meget motiverende og lærerike. Det som jeg liker best er fellesskap, særlig med de som driver tilbudene. De er lidenskapelige, hyggelige og omsorgsfulle, og jeg føler meg sett og lyttet på. Jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheten å være med på brobyggerkurs, og å være en del av et godt nettverk.

Sadia Ashraf

Jeg synes LIN-organisasjonen virkelig jobber for inkludering og interaksjon. Jeg er deltaker i brobygger-kurs. Kurset hjelper meg mye å bygge nettverket, og jeg får enorm kunnskap fra fagpersoner, og deres erfaring og eksempler hjelper meg å motivere og integrere meg i samfunnet. Damer som jobber i LIN-organisasjonen er vennlige og motiverte. De er alltid klare til å hjelpe andre. LIN styrer sine aktiviteter på den beste måten i koronatiden. Håper jeg får muligheten til å delta på andre kurs som norskkurs fordi språk og kompetanse er viktige elementer for å bli integrert og inkludert i det norske samfunnet.

Giedre Staseviciene

LIN er en god hjelp for nykommere som ennå ikke har familie eller venner her i Norge. LIN kan hjelpe deg med å lære språk, oppnå jobbferdigheter eller finne likesinnede. Det er som en familie der du alltid kan søke råd eller hjelp.

Dejana

Jeg startet på LIN fordi jeg ville bli bedre på norsk språk. Det var best ide til meg. Jeg har bare pene ordene til LIN. Mange snille og hyggelige lærere jobber her, og snakker om masse forskjellige ting. Jeg er veldig fornøyd med kurset, og jeg vil anbefale kurset til alle personer som trenger hjelp med språk, LIN er best til dere. Jeg håper at jeg består B1 og får en jobb. Tusen takk LIN for alt, og lykke til i framtiden!

Nertila

Jeg er ny i Norge, og alle som jobber på LIN ønsket meg velkommen. De hjalp meg å lære og snakke norsk språk. LIN har veldig flinke lærere. De organiserer seminarer og tur på forskjellig museum så vi har lært mye om samfunnet, arbeidsliv, helse og mange andre ting.

Kalpana

LIN er et slikt språkinstitutt for norskkurs der vi kan få kvalitetsopplæring gratis. Jeg har fått mange gode venner med forskjellige nasjonalitet. Jeg lærte å lese, skrive og også snakke på norsk. Vi hadde en del leseøvelser, skriveoppgaver og språkkafè for å snakke og lytte øvelser. Lærerne er nyttige, høflige og ydmyke. Jeg er sikker på at å lære mer norsk er en viktig faktor for å få jobb.

Jolanta

Jeg er veldig fornøyd at jeg valgte å gå på norskkurs i LIN. Alle som jobber der er veldig flinke og hyggelige folk. Jeg likte alt sammen. både norsktimene, seminarer, turer, diskusjoner og andre tiltak. Jeg lærte mye bedre å snakke og å forstå norsk. Dette hjelper meg å snakke med kunder og andre nordmenn. Nå fant jeg også en ny jobb som krever norskkunnskaper og jeg fikk denne jobben. Jeg er veldig glad! Tusen takk, LIN!

Christina

Jeg ble oppmerksom på LIN gjennom min Ambasade.  Gjennom LIN ble jeg ganske rask bra på norsk. Som igjen gjorde at jeg fant meg en bra jobb. I tillegg fikk jeg flere gode venner gjennom kurset. Jeg kan virkelig anbefale LIN norskkurset.

Andrea

Å delta i LIN har hjulpet meg til å ha mer kunnskap om norsk kultur. Ulike aktiviteter tillatt meg å forbedre og fremme språket mens jeg kjenner mange mennesker fra andre kulturer. Det har vært en fantastisk opplevelse.
LIN hjalp meg på vei til praksisplass og jeg ble flinkere på norsk!

Vaso

Jeg startet med kurs på LIN fordi jeg trodde at det skulle hjelpe meg med å snakke bedre norsk. Det var sånn. Jeg lærte mer norsk og kommuniserte med andre mennesker der. Også fant jeg ut mye om norsk kultur gjennom ulike aktiviteter som vi gjorde på LIN. I tillegg til norsk læring ble jeg kjent med forskjellige mennesker og nå har jeg mange venner. I løpet av kurset var alt perfekt. Både med lærerne og elevene. Jeg hadde to fantastiske lærere. Hvis noen spør meg "Tilbyr LIN et godt norskkurs?" Selvsagt skal jeg svare "Ja, jeg anbefaler dette til alle!

Tim-Dominik Liebenhoff

Jeg er så takknemlig til å få sjansen av å være en del av LIN’s Mentorprogram 2019. Jeg søkte på over 200 jobber- uten å bli innkalt på et intervju- jeg var klar til å pakke sekken min og forlate Norge. Jeg har mastergrad i Freds- og Utviklings-studier og flere år erfaring i Mediebransjen, men ingen ville ha meg som ansatt. Så kom LIN og min mentor Richard i mitt liv. Takk til mentorprogram, jeg fikk stor motivasjon for å overvinne hindringene som vi utlendinger møter i Norge. Nå jobber jeg i Greenpeace og er også valgt inn i styret i Norges Fredslag, så jeg kan bevise min verdi til det norske samfunnet. Igjen, jeg er så takknemlig for LIN og min mentor.

Ayman

Jeg er fornøyd med norskkurs i LIN. De som jobber der er flinke og dyktige. Jeg har sjanse til å høre og snakke norsk da jeg forbedre mitt norsk språk og øke min sjanser til å få jobb. Men jeg tenker at de må få nye datamaskiner.

Raz

Jeg startet på kurs i LIN fordi her er det gratis, og alt er gratis i LIN. Jeg er veldig fornøyd med kurset, og jeg fikk mange venner. Alt er bra her i kurset, og jeg synes LIN er best i Norge. Lærerne er helt fantastiske. Foreløpig har jeg ikke fått jobb enda.

Kontakt oss:

21646463

post@linorg.no

Besøk oss:​

Møllergata 37, 0179 Oslo

© Copyright LIN - Likestilling, Inkludering og Nettverk 2020