NYTT KURS DENNE VÅREN 2024! MELD DEG PÅ I DAG!

Hvem kan delta? Kurset er for deg som mangler formell utdannelse og som er veldig motivert til å jobbe. Du må snakke norsk på nivå A2, og være mellom 25 og 50 år. Kurset er kun for kvinner med innvandrerbakgrunn.

Kurset er fem dager i uka, og varer fra april til juni. Kurset består av fire dager med sykurs og en dag med karriereveiledning. I samarbeid med JobbX, vil du lære mer om CV, søknader og intervjuteknikk. Du vil få hjelp til å se egne styrker og vite mer om hvordan du kan vise dine ferdigheter for en arbeidsgiver. LIN hjelper deg med å se etter praksis og arbeid.

I tillegg får du praktisert masse norsk på sykurset hvor du lærer å sy ulike produkter. Her møter du flere i samme situasjon og hvor dere kan bli venner og støtte hverandre.

Prosjektet er støttet av Arbeids- og velferdsdirektoratet. 

I 2020 og 2021 het LINs arbeidstreningskurs "Munnbind med mening" og "Søm med mening". Deltakerne sydde og produserte munnbind. Munnbindene ble solgt eller donert bort til dem som trengte det. LIN var tidlig ute med å tilby munnbind tilpasset til dem som bruker hodeplagg. Salgsinntektene ble delt ut til deltakerne. Den viktige innsatsen i "Munnbind med mening" ble anerkjent, og var en av grunnene til at LIN mottok OXLO-prisen i 2020. Etter hvert som etterspørselen etter munnbind falt lærte deltakerne å sy andre produkter. Deltakerne designet og utviklet blant annet handlenett. 

Registrer deg

Noen av kursene har ventelister, som betyr at kurset er fullt eller at det ikke har startet enda. Du blir satt på venteliste til vi har et tilbud til deg. Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert informasjon om når kurs og aktiviteter starter.