REGISTRERINGEN ER NÅ STENGT!

Hvem kan melde seg på? Deg som mangler formell utdannelse og som er arbeidsledig og på leting etter jobb. Du må snakke norsk på nivå A2. 

Arbeidstreningen kombineres med norsktrening, karriereveiledning og empowering-seminarer. Målet med arbeidstrening er å inspirere og inkludere kvinner som har vært langvarig arbeidsledige, og øke deres sjanser på jobbmarkedet. 

Påmeldingsfrist er 15. mars 2023.

Prosjektet er støttet av Oslo kommune og Arbeids- og velferdsdirektoratet. 

I 2020 og 2021 het LINs arbeidstreningskurs "Munnbind med mening" og "Søm med mening". Deltakerne sydde og produserte munnbind. Munnbindene ble solgt eller donert bort til dem som trengte det. LIN var tidlig ute med å tilby munnbind tilpasset til dem som bruker hodeplagg. Salgsinntektene ble delt ut til deltakerne. Den viktige innsatsen i "Munnbind med mening" ble anerkjent, og var en av grunnene til at LIN mottok OXLO-prisen i 2020. Etter hvert som etterspørselen etter munnbind falt lærte deltakerne å sy andre produkter. Deltakerne designet og utviklet blant annet handlenett. 

Registrer deg

Noen av kursene har ventelister, som betyr at kurset er fullt eller at det ikke har startet enda. Du blir satt på venteliste til vi har et tilbud til deg. Meld deg på vårt nyhetsbrev for oppdatert informasjon om når kurs og aktiviteter starter.