Brobyggerne sprer førjulsstemning på Tveita senter hvor de selger den nyeste kolleksjonen til sydamene på LINs arbeidstreningkurs. Hvis du er på utkikk etter gaver med mening til din kjære og nære, ta turen innom Tveita senter i perioden 17. til 25.november kl 11-16. Bli med og støtt en god sak! 

Ved hovedinngangen står brobyggerne klare for å ta imot senterets besøkende. Brobygger Zahra viser ivrig frem det varierte utvalget - alt fra flotte vesker og pc-lommer til søte gaveposer og toalettmapper. Disse produktene er ikke bare håndlaget, men de bærer også med seg historiene og innsatsen til talentfulle innvandrerkvinner. Disse er designet med inspirasjon fra både sydamenes hjemland og fra Norge. Hvert produkt er unikt. Produktene sys lokalt - nemlig midt i hjertet av Oslo, og flere av produktene er sydd av overskuddsstoff. 

Julestrømper med tidløs design vises fram av brobygger Janis

Brobygger Janis deler historien om hvordan innvandrerkvinnene, gjennom arbeidstrening hos LIN, lærer seg sykunsten og støttes i å finne veien til arbeidslivet. Zahra forteller videre at all inntekt fra salget av disse produktene går tilbake til de hardtarbeidende kvinnene som har laget dem. Dette gir dem en verdifull mulighet til å kjøpe gaver til sine barn og støtte sine familier. Den nye kolleksjonen av høy kvalitet vekker interesse. Brobygger Ayan forteller at folk er nysgjerrige på historiene bak de flotte produktene, LINs sydamer og LINs aktiviteter. 

Førjulstiden er en spesiell tid siden folk ikke bare ønsker å sikre seg kvalitetsgaver, men også vil være med på å gi tilbake til lokalsamfunnet og støtte sytalentene i byen vår. 

Vil du få historier og nyheter fra LIN?