Årets frivillig 2022

 I vår organisasjon har vi en lang historie med frivillighet. Derfor er det viktig for oss å kunne belyse de som viser ekstra engasjement med vår årlige kåring av årets frivillig. 

Gjennom kåringen ønsker vi å belyse hvor mye vi setter pris på engasjement og frivillig innsats. 

Vinneren kåres på frivillighetens dag den 5. desember.

Her er de nominerte:

Galyna

Galyna er frivillig på LIN sine arrangementer for ukrainske flyktninger på Ukraina Hub. Hun har gjort en fremdragende jobb hvor hun har oversatt informasjon om alt fra jobbsøking, det norske helsesystemet til gratis aktivitetstilbud for små og store. 

Aqeel Hussain

Aqeel er mentor til to av årets adepter fra LINs mentorprogram. Han var selv adept i 2019, og viser nå veien inn i arbeidslivet for de som kommer etter han. Han er en veldig trygg og eksemplarisk mentor som har fulgt opp sine adepter med alt fra jobbsøking, kompetanseheving og språk.

Ivonn Molia Cortes

Ivonn er grafisk designer og adept ved LINs mentorprogram. Hun har bidratt som frivillig under årets kvinnekonferanse om innvandrerkvinners privatøkonomi. Hun har gjort en utmerket jobb når hun har utformet all visuell design til konferansen.

Deepa Venkatachalam

Hun er kreativ, hun liker å jobbe med mennesker og hjelpe mennesker. Hun er dedikert og alltid klar til å gi en hånd. Deepa har vært frivillig flere ganger i uka på LINs sykurs, der hun har hjulpet særlig til med kutting av produktene. Hun har blitt 'saksedamen' vår. I tillegg har Deepa vært frivillig under gjennomføringen LINs helseseminar 1. oktober. 

Frida

Vi nominerte henne fordi hun er veldig givende og dedikert. Hun har bidratt med sin kunnskap om søm og design for å forbedre noen av produktene våre. Hun er kreativ og full av gode ideer.

Vil du få historier og nyheter fra LIN?