Årets TV-aksjon går til Redd Barna

LIN er stolte over å støtte årets TV-aksjon. Årets TV-aksjon støtter Redd Barna for å hjelpe barn som er rammet av krig og konflikt i Gaza, Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo, og også her i Norge.

De innsamlede midlene vil bli brukt til å:

  • Gi barn muligheten til å gå på skolen
  • Gjenforene barn med de familiene de har blitt skilt fra
  • Støtte tidligere barnesoldater
  • Sikre trygge lekeområder hvor barn kan utfolde seg
  • Hjelpe barn med å forstå og håndtere vonde opplevelser
  • Sørge for at barn som har flyktet til Norge, opplever mestring og fellesskap

Bilde av byaksjonskomiteen. LIN, TV-aksjonen og Oslos ordfører deltar.

LIN er takknemlige for muligheten til å bidra i byaksjonskomiteen. Vi har arbeidet for å oppfordre flere med innvandrerbakgrunn til å delta som bøssebærere. I tillegg har iherdige sydamer fra LINs arbeidstreningsprogram sydd produkter som handlenett, gaveposer og scrunchies til inntekt for Redd Barna. Disse flotte produktene, sammen med de herlige kanelbollene donert fra BIT, digg kaffe fra Kaffebrenneriet og de deilige kakene og dessertene laget av våre fantastiske frivillige, ble solgt på Tveita senter.

LIN frivillige selger produkter på Tveita senter til inntekt for Redd Barna.

LIN fikk gleden av å delta på en takkemottakelse på Oslo Rådhus sammen med en rekke andre fantastiske bidragsytere. Vi er overveldet over den enorme innsatsen som har ført til en ny innsamlingsrekord for TV-aksjonen i år. Med utrolige 273,7 millioner kroner samlet inn etter TV-sendingen den 22. oktober, setter dette en ny standard. Det er fortsatt mulig å gi til TV-aksjonen frem til 1. desember.

Vi ønsker å takke alle involverte i TV-aksjonen, samt alle fantastiske frivillige, givere og ansatte over hele landet som har bidratt til denne fantastiske innsatsen. Sammen har vi gjort en betydelig forskjell for barn som trenger det mest.

Fra takkemottakelse på Oslo Rådhus

Vil du få historier og nyheter fra LIN?