Ivonn har deltatt på vår mentorordning og det har åpnet nye dører for henne.

Ivonn har i løpet av høsten deltatt på mentorordningen vår. Hun har tidligere studert reklame og markedsføring og trives best når hun får være kreativ.

Hvordan har det vært for deg å være med på mentorordningen vår?
-
Det har vært veldig hjelpsomt og det har styrket motivasjonen min. Jeg har i tillegg blitt kjent med mange nye mennesker her. Alt innholdet i programmet har vært veldig nyttig for meg. Jeg kjenner til norsk kultur fra før av og jeg tror jeg har knekt koden sånn sett, men det er jo en del detaljer jeg ikke helt forsto når jeg kom hit. Som språket og sosiale normer. Jeg fikk også innføring i lovverket rundt lån, pensjon og mer.

Gjennom vår mentorordning åpnet det seg nye muligheter for Ivonn, og hun fikk blant annet være grafisk designer for årets kvinnekonferanse.

Ivonn har laget blant annet designet for Kvinnekonferansen som gikk av stabelen i november 2022. 

- Det er lett for meg å jobbe med farger og når jeg holder på med det så føler jeg meg ikke sliten.

Hun forteller at hun finner stor inspirasjon i hverdagen sin. I alt fra dans, mennesker, tekst og hvordan folk velger å utrykke seg. 

Under mentorordning fikk hun god kontakt med mentoren sin og de holder enda kontakten. Hun forteller at hun enda er i en prosess hvor hun ønsker seg flere oppdrag og at hun jobber sammen med mentoren sin for å lage en portfolio. 

- Jeg syns det er så fint å kunne se hva andre i feltet også gjør, slik at jeg lærer meg mer og samtidig kan føle på en ny inspirasjon.

Gjennom mentorordningen får Ivonn mulighet til å bli fulgt opp av sin egen mentor. Han motiverer og deler ideene, samt ressursene sine med henne. Dette resulterte i at hun fikk muligheten til å lage design for kvinnekonferansen og vi gleder oss til å se hva mer hun oppnår i fremtiden. 

Vil du lære mer om mentorordningen vår?

Du finner info og påmelding her 

Vil du få historier og nyheter fra LIN?